• 03.09.2018 року у ЗДО було проведено свято присвячене Дню знань за темою: "Літечко, прощавай! Дитсадок нас зустрічай!" Дити та педагоги закладу прийняли активну участь у заході, та отримали позитивні враження та позитивні емоції.
  • 26.09.2018 року вихователь-методист провела семінар-брифінг "Формування культури здорового способу життя дитини дошкільного віку". Педагоги закладу мали змогу поновити та поповнити сваї занання з данної теми та на практиці відпраціювати свої професійні навички.
  • 27.09.2018 відбулася музична розвага присвячена "Дню дошкілля". Вихованці та педагоги закладу отримали безліч позитивних емоцій від дійства.
  • З метою поглиблення знань студентів педагогічного коледжу щодо методики проведення занять в ЗДО та знайомством з педагогічним досвідом вихователів закладу.
    02.10.2018р.вихователями Чуб І.В., Марценюк Н.О., Руденко О.І. були проведені відкриті заняття за освітньої лінією «Ознайомлення з соціумом», в групах молодшого, середнього та старшого дошкільного віку,
  • 25.10.2018р. в закладі дошкільної освіти відбувся осінній ярмарок «До нас осінь завітала».
    Ярмарок – гомінке, веселе свято, повне сміху, пісень, гумор. Ярмарок відвідали і дорослі і малі, у яких очі розбігалися від такого багатства, різноманітності кольорів і товарів.
    В рамках ярмарку були проведені майстеркласи "Умілі рученята", в яких прийняли участь вихованці закладу та їх батьки.
    Всі присутні отримали задоволення та безліч позитивних емоцій, діти не залишились без смаколиків та цікавих подарунків.
    Виносимо велику подяку всім, хто прийняв учать у підготовці та проведення заходу.
  • З 29.10.2018 по 06.11.2018 в усіх групах ЗДО відбулися осінні розваги "Осінь прийшла - дари принесла". Учасники заходів отримали незабутні враження та позитивні емоції від дійства. Виносимо подяку педагогам, яки створили для дітей осінню казку.
  • ШАНОВНІ БАТЬКИ!
    АДМІНІСТРАЦІЯ ЗДО висловлює слова подяки організатору КУБІЦЬКІЙ ОКСАНІ ЮРІЇВНІ та батькам, які взяли активну участь в облаштуванні ігрового майданчику групи № 5:
    ВОЛИК Валерію Володимировичу
    КУБІЦЬКОМУ Олександру Сергійовичу
    КОРОБЕЙЧЕНКО Роману Миколайовичу
    СТЕПАНОВУ Євгену Олександровичу
    ДОНОВСЬКОМУ Віктору Михайловичу
    Ми дуже високо цінуємо Вашу батьківську підтримку та не байдуже ставлення до життя закладу дошкільної освіти! Щира Вам подяка!

    З повагою колектив ЗДО № 228

  • 17.01.2019 Гра-драматизація в групі № 5 Української нарордної казки "Солом'яний бичок"
    З метою розвитку мовлення дітей, збагачення словника, виховання морально-естетичних почуттів, збагачення вражень дітей в процесі розвитку ігрових образів.
  • З метою поглиблення знань студентів педагогічного коледжу щодо методики проведення занять в ЗДО та знайомством з педагогічним досвідом вихователів закладу. 02.02.2019р. вихователями Чуб І.В., Руденко О.І. були проведені відкриті заняття за освітньої лінією «Мовлення дитини», в групах молодшог старшого дошкільного віку
  • 15.02.2019 року "Стрітення" у ЗДО № 228
    З метою виховання любові до рідного краю, шанування народних та традицій, в групах середнього та старшого дошкільного віку «Веселка», «Пізнайка»,«Казка» та «Барвінок», відбулася тематична розвага «Стрітення. Весну зустрічаємо, зиму проводжаємо»
  • 21.02.2019 в ЗДО № 228 було проведено "День рідної мови"
    В ЗДО, у кржній віковій групі, були проведені заходи: лільковий театр, інтегровані заняття, тематичні бесіди, розваги, народні ігри та забави тощо. З метою розширення знань дітей про українську мову, її значення у житті кожного з нас, показати красу і мелодійність мови через народний фольклор, твори поезії, письменників. Збагачення уявлення про багатство і красу рідного слова. Виховання любови до рідної землі, свого народу, рідної мови.
  • Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть воно у собі. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність.
    З 27.02.2019 по 06.03.2019р. в усіх групах ЗДО відбулися заходи присвячені 8 Березня "Свята мами і весни".
  • 07 березня 2019 з метою виховання любові до рідної мови, скарбів поетичного слова, України, вшанування пам’яті видатного художника слова, патріота України - Т.Г.Шевченка. у в ЗДО відбулися тематичні заходи присвячені дню народження Т.Г. Шевченка:
    - в групах молодшого та середнього дошкільного віку проведені заняття з освітньої лінії «Ознайомлення з соціумом» за темою: «Маленьким дітям про великого Тараса»;
    - в групах старшого дошкільного віку було проведено тематичну розвагу за темою: «Тарасовими стежками».
    Діти поглибили свої знання про геніального поета, та отримати задоволення від краси й багатства рідної мови.
  • 16.04.2019 в групі № 11 (середнього дошкільного віку) "День відкритих дверей". Бесіда на прогулянці за темою "Весняні прикмети". Діти мали змогу збагатити свої знання про прикмети та яскраві ознаки весняної пори року. Педагог вчила дітей бачити відповідні зміни в погодних явищах, картинах найближчого природного оточення, емоційно сприймати весняне пробудження довколишньої природи, виховувала бережне ставлення до природи.
  • В ЗДО З 24.04.2019 по 30.03.2019 було проведено "Український тиждень імунізації". В рамках тижня було проведено:
    - Роз'яснювальні бесіди та ігри з дітьми щодо позитивного ставлення до збереження здоров'я та значення вакцино профілактики в житті людини;
    - Лекція дляпедагогів та батьківської громади з питань вакцинопрофілактики інфекційних захворювань.
  • з 22.04.2019 по 25.04.2019 в ЗДО були проведені заходи присвічені Дню довкілля за темою "Краса Землі моєї"
    - Суботник серед персоналу ЗДО та вихованців закладу щодо благоустрою території закладу.
    Було проведено прибирання території закладу від карантинних рослин, винесення старого піску з пісочниць, висівання насінні квітів.
    - День довкілля «Трудовий десант»
    - Бесіда з дітьми «Шкідливість карантинних рослин»
    - Педагогічна година на тему: "Проблема та зміст трудового виховання дітей дошкільного віку”, роз’яснювальна бесіда "Карантинні рослини"
    В проведених заходах приймали участь, вихованці та персонал закладу, батьки вихованців.
  • 25.04.2019 В закладі дошкільної освіти відбулося ІV засідання школи професійного зростання вихователя-методиста за темою «Правова освіта і виховання учасників освітнього процесу в ЗДО». На якому, для вихователів-методистів Хортицького району була представлена презентація «Формування правової компетентності учасників освітнього процесу ЗДО», проведено ділову гру з елементами квесту «Маю право» та презентована виставка методичних посібників та наочного матеріалу з правового виховання дошкільників.

  • 25.04.2019 в ЗДО були проведені захди до свята Великодня:
    - Розваги "Великодня казка" в групах старшого дошкільного віку, на яких вихованці мали змогу ознайомитися із народними традиціями щодо святкування Великодня.
    - В групі № 11 "Казка" пройшла виставка виробів ручної роботи. Експонати виставки виконали батьки та діти групи у різних техніках та з використанням різноманітних матеріалів. Вихователі групи виносять подяку батькам, які приклали свої зусилля в оформлення виставки.
  • 16.05.2019 в ЗДО відбулося свято вишиванки в формі розваги "Мені сорочку мама вишивала" та квесту "Вишиваночка". Підчас яких діти мали змогу розширити уявлення про українську вишиванку й народний костюм. Педагоги ставили на меті виховання любові до українського мистецтва, шанобливого ставлення до народних традицій, вишиванки та історичного костюму.
    Всі учасники заходів отримали задоволення та позитивні враження.
Кiлькiсть переглядiв: 481

Коментарi