ПОГОДЖУЮ:
В.о. начальника
Запорізького міського управління
головного управління
Держпродспоживслужби
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько

ЗАТВЕРДЖУЮ:
завідувач дошкільного навчального
(ясел-садка) № 228 «Срібне копитце»
Запорізької міської ради Запорізької області
_______________ Л.О. Готовець

Примірне двотижневе меню
на зимово-весняний період 2019-2020 роки
дошкільного навчального закладу
(ясел-садка) № 228 «Срібне копитце»
Запорізької міської ради Запорізької області

(Примірне двотижневе орієнтовне меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

м. Запоріжжя

І тиждень ІІ тиждень
1 2 3 4 5 6
ВИХІД (гр.) ВИХІД (гр.)
ясла сад ясла сад
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК СНІДАНОК
Каша вівсяна в’язка (орг.харч.стор.427) /Каша гречана розсипчаста(орг.харч.стор.507) 100 120 Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор. 507)/Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор. 506) 100 120
Яйце варене (стор.496) 20 40 Яйце варене(стор.496) 20 40
Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації харчування дітей у ДНЗ) 40 60 Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації) 40 60
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/ 10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/ 6 40/5/10
Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (орг.харч.стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512)/Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля /часник Суп гороховий (орг.харч.стор.375)/Суп гороховий з грінками(орг.харч.стор.476) / Суп картопляний з галушками (орг.харч.стор.370) 10 150/ 15 20 200/ 20 Цибуля/часник Суп болгарський (орг.харч.стор.372) /Суп квасолевий (орг..хар. стор.376) 10 150 20 200
Пюре картопляне (орг.харч.стор.499) 100 120 Капуста, тушкована з картоплею(орг.харч.стор.499)/Овочеве рагу(орг.харч.ст.497) 125 150
Ковбаса(сосиска)(орг.харч.стор.489 /Гуляш курячий орг.харч.стор.394,395) 50 85 70 50 Ковбаса (сосиска)(орг.харч.стор.48) 50 70
Огірок солоний(орг.харч.стор.468, 359)/ Буряк, тушкований із цибулею(орг.харч.стор.424) / Капуста тушкована (орг.харч.ст. 498) 40 60 Хліб пшеничний Хліб житній 25/ 20 40/ 40
Хліб пшеничний Хліб житній 25/ 20 40/ 40 Сік 150 180
Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Сирники (орг.харч.стор.493), соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) 105 /10 120 /15 Сирники рожеві(орг.харч. ст.413) соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) /Запіканка сирна з крупою манною (орг.харч.стор.413) 145/ 25 150/ 25
Печиво 15 30 Печиво 15 30
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) 150 180 Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) 150 180
ВІВТОРОК
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна пшенична/(орг.харч.стор.429)/ рисова (орг.харч.стор.429 / ячна (орг.харч.стор.504)/ манна (стор.503)/гречана (стор.504) 150 200 Каша молочна вівсяна (орг.харч.стор.503) / геркулесова (стор.428)/ пшоняна (орг.харч.стор.505) 150 200
Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай орг.харч. (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Борщ буряковий(орг.харч.стор.469)/ Борщ український з пампушками (орг.харч.стор.361) 10 150 20 200 Цибуля/ часник Борщ український (орг.харч.стор.468)/Щі «Запорізькі»(орг.харч.стор364 10 150 20 200
Макаронні вироби відварні (орг.харч.стор.505)/Пюре картопляне(орг.харч. стор.499) 100 120 Каша гречана розсипчаста (орг.харч. стор.507)/ каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшенична в’язка (стор.507) 100 120
Запіканка картопляно-печінкова (орг.харч.стор.417)/Печінка,тушкована в сметані ( орг.харч.стор.386) 60 100 Оладки печінкові(орг.харч. стор.481)/ Запіканка картопляно -печінкова (орг.харч.стор.417) 35 60 70 100
Буряк, тушкований із цибулею (стор.424) / Капуста тушкована (стор.498) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) 40 60
Ікра буряково-морквяна (стор.501) /Ікра бурякова (стор.500) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/ 40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/ 20 40/ 40
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)/Напій лимонний (орг.харч.стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Булка здобна (орг.харч.стор.509)/ Млинці зі сметаною ( орг.харч.стор.433)/ Пиріжки з капустою (орг.харч.стор.434) 55 60/10 105 75 70/ 20 135 Пиріжки з повидлом (орг.харч.стор.435) / Оладки з повидлом (стор.508)/ Ватрушка(орг.харч.стор.412) 90/ 70/10 90 115/ 100/ 20 110
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Какао з молоком (огг.харч.стор.514)/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438) 150 180 Чай з молоком (стор.513) )/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438) 150 180
СЕРЕДА
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Суп молочний вівсяний (стор.382) / гречаний (орг.харч.стор.383) / маний (стор.384) / рисовий (стор.382) / ячний (стор.383) 150 200 Суп молочний з макаронними виробами (орг.харч.стор.381,503) 150 200
Яйце варене(орг.харч.стор.496) 20 40 Яйце варене(орг.харч.стор.496) 20 40
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/ 10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/ 10
Какао на молоці(орг.харч. стр.514)/Чай з лимоном(стор.харч.стор.513) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Суп-харчо (орг.харч.стор.372) / Розсольник (стор.470)/Куліш( орг.харч.стор.368) 10 150 20 200 Цибуля / часник Капусняк (орг.харч.стор.366) / Суп « Селянський» (стор.369) 10 150 20 200
Картопля відварна з маслом( орг.харч.стор.500)/ Пюре картопляне ( орг.харч.стор.499) Гуляш курячий (орг..харч.стор.394) Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478) 100 50 60 120 80 100 Печення по- домашньому ( орг.харч.стор.396)/ Пюре картопляне(орг.харч. стор.499)/Оладки курячі ( орг.харч.ст402) Гуляш курячий (орг..харч.стор.394) Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478) 100 60 50 60 120 100 80 100
Ікра бурякова (орг.харч.стор.500)/буряково –морквяна (стор.501)/ Капуста тушкована (стор.498) /Капуста квашена тушкована (стор.421) 40 60 Ікра бурякова (орг.харч.стор500)/буряково –морквяна (стор.501) / Томат солоний (стор.359) / Огірок солоний (стор.359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Сік 150 180 Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Запіканка рисова- сирна зі сметаною (орг.харч.стор.430)/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочний солодкий (стор.405) 115/6 100 150/13 125 Запіканка сирна з крупою манною(орг.харч.стор.413) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочнийсолодкий (стор.405) 105 /10 120 /15
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком ( орг.харч.стор.514) 150 180 Какао на молоці (орг.харч.стор.515) / Молоко кип’ячене(стор.438) 150 180
ЧЕТВЕР
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ каша перлова в’язка (стор.427)/ каша ячна в’язка (стор.427) 100 120 Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшоняна в’язка (стор.428) / каша вівсяна в’язка (стор.427) 100 120
Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Бігос овочево-курячий (стор.396) 50 80 Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг.харч.стор.402,482)/ Бігос овочево-курячий ( стор.396) 50 60 50 80 170 80
Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай з молоком (стор.513) / кавовий напій з молоком (стор.513) 150 180 Чай з молоком (стор.513) / Какао на молоці (орг.харч.стор.514) 150 180
ОБІД ОБІД
Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.стор.381)/Суп польовий ( орг.харч.стор.379) 150 200 Суп картопляний (стор.473) / Суп з рибними фрикадельками (стор381) 150 200
Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина) (стор.479) / Ковбаски по-львівськи в сметанно-томатному соусі(орг.харч.стор.480)/Тюфтельки курячі (орг.харч.стор.398) /котлета м′ясна смажена (орг.харч.стор.478, 479) 45/ 50 / 80 100/ 100/ 105 Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина) (орг.харч.стор.390) / Плов із м’ясом (яловичина) (орг.харч.стор.484) / Плов із м’ясом курячим (орг.харч.стор.485) Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг..харч.стор.402) 80 / 95/ 95 65 135/ 190/ 170 105
Пюре картопляне (стор.499) 100 120
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60 Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Каша молочна геркулесова (стор.428) /вівсяна (стор.503) 150 200 Каша молочна манна (ст503)/ Суп молочній вермішельний ( орг.харч.стор.382) 150 200
Печиво 20 40 Печиво 20 40
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Чай з лимоном (стор.513)/ Молоко кип’ячене (стор.438) 150 180 Чай з лимоном(стор.513)/ Какао на молоці (стор.514) 150 180
П’ЯТНИЦЯ
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна манна (орг.харч.стор.503)/ Каша молочна пшоняна (стор.505) 150 200 Каша молочна вівсяна (стор.503) / гречана (стор.504) 150 150 200 200
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/6 40/5/10
Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) 150 180 Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)/ Какао на молоці (стор.514-515) 150 180
ОБІД ОБІД
Часник /лук Борщ український (орг.харч.стор.361) /Суп квасолевий (орг.харч.стор.376) 10 150 20 200 Часник/лук Борщ буряковий (орг.харч.стор.360)/ Суп-харчо (орг.харч.стор.372) 10 150 20 200
Суфле рибне (орг.харч.стор.411) /Тюфтельки рибні (стор.492)/ Хек,варений з овочами( орг.харч.стор.407) 55 45 55 95 90 100 Котлети рибні (орг.харч.стор.492)/ Минтай, тушкований з овочами(орг.харч.стор./ Товченики рибні( орг.харч.стор.409) 30 50 53 60 125 105
Пюре картопляне (стор.499)/ Каша гречана розсипчаста ( орг.харч.стор.506,507)/ Каша рисова( орг.харч.стор.506) 100 120 Пюре картопляне (стор.499)/ Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ Каша пшоняна (огр.харч.стор.505) 100 120
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60 Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180 Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Пиріжки з повидлом (стор.435) 90 115 Булка здобна (стор.509) 55 75
Свіжі фрукти / яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) 75 150 Свіжі фрукти або яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) 75 150
Чай (орг.харч.стор.512) 150 180 Чай (орг.харч.стор.512) 150 180

ПОГОДЖУЮ:
В.о. начальника
Запорізького міського управління
головного управління
Держпродспоживслужби
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько

ЗАТВЕРДЖУЮ:
завідувач дошкільного навчального
(ясел-садка) № 228 «Срібне копитце»
Запорізької міської ради Запорізької області
_______________ Л.О. Готовець

Двотижневе меню
на осінній період 2019 року
дошкільногонавчального закладу
(ясел-садка) № 228 «Срібне копитце»
Запорізької міської ради Запорізької області

(Двотижневе меню на осінній період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

м. Запоріжжя

Двотижневе меню
на осінній період 2019 року

І тиждень ІІ тиждень
1 2 3 4 5 6
ВИХІД (гр.) ВИХІД (гр.)
ясла сад ясла сад
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК СНІДАНОК
Каша вівсяна в’язка (орг. хар. 427)/ каша гречана розсипчаста (орг. харч.507) 100 100 120 120 Каша пшенична в’язка (орг.хар. 507)/ каша рисова розсипчаста (орг.хар.506) 100 100 120 120
Яйце варене (орг. хар. 496) 20 40 Яйце варене (орг.харч. 496) 20 40
Ікра кабачкова припущена/ ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501) 40 60 Ікра кабачкова припущена/ ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501) 40 60
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/55 40/5 10 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5 5 40/5 10
Чай/ Чай з лимоном (орг. харч.512, 513) 150 150 180 180 Чай /Чай з лимоном (орг. харч.512, 513) 150 150 180 180
ОБІД ОБІД
Цибуля /часник Суп гороховий/ Суп гороховий з грінками (орг. хар. 375) 10 150 150/5 20 200 200/20 Цибуля/часник Суп квасолевий/ картопляний з галушками (орг. харч.376,370) 10 150 20 200
Пюре картопляне (орг. хар.499) 100 120 Капуста тушкована з картоплею/Овочеве рагу (орг.хар. 497) 125 150
Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг.хар.489, 394,395) 50 70 Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг. хар.489, 394, 395) 50 70
Буряк тушкований із цибулею /Капуста тушкована (орг. хар. 424, 498) 40 60 Хліб пшеничний Хліб житній 25/20 40/40
Хліб пшеничний Хліб житній 20/20 40/40 Сік 150 180
Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Сирники/ Сирники рожеві (орг. хар.493,413) Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405) 105 /10 120 /15 Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар.413, 495) Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405) 145/ 25 150/ 25
Молоко кип’ячене/ Кавовий напій з молоком (орг. харч.438, 514) 150 180 Молоко кип’ячене / Какао з молоком (орг. хар.438, 514) 150 180
ВІВТОРОК
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна вівсяна/ геркулесова / гречана/манна/перлова (орг. хар. 503, 504, 429) 150 200 Каша молочна пшенична/ пшоняна/ рисова/ ячна (орг.хар. 428, 429) 150 200
Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514) 150 160 180 180 Чай/ чай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар. 512, 513, 514) 150 160 180 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Борщ буряковий (орг. хар.360) 10 150 20 200 Цибуля/ часник Борщ український (орг. хар. 361) 10 150 20 200
Макаронні вироби відварні (орг. хар. 505) 100 120 Печеня по-домашньому (орг. хар. 396) 110 170
Гуляш курячий/котлета м'ясна (куряча) (орг. хар.395, 478) 60 60 100 100
Морква тушкована/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 423, 424, 498, 359, 421) 30 40 50 60
Ікра бурякова, ікра буряково-морквяна/ буряк тушкований із цибулею/соління (орг. хар. 424, 501, 502) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 20/20 40/40
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) 150 120 180 150 Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) 150 120 180 150
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Булка здобна/ Ватрушка (орг. хар.412, 509) 55 90 75 110 Пиріжки з яблучним повидлом/ Оладки з повидлом (орг.хар. 435, 508) 90/ 70/10 115/ 100/20
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Кавовий напій з молоком/ Молоко кип’ячене (орг. хар.514, 438) 150 150 180 180 Чай з молоком / Молоко кип’ячене (орг.хар. 513, 438) 150 150 180 180
СЕРЕДА
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Суп молочний з макаронами/ з макаронними виробами (орг..хар. 381,503)/ 150 200 Суп молочний вівсяний / гречаний/ манний/ рисовий /ячний (орг..хар. 382, 383, 384) 150 200
Яйце варене (орг. хар. 496) 20 40 Яйце варене (орг. хар. 496) 20 40
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/9 Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/5/5 40/5/9
Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514) 150 160 180 180 Чай/чай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар.512, 513, 514) 150 160 180 180
ОБІД ОБІД
Цибуля / часник Суп-харчо/Розсольник «Ленінградський» (орг. харч. 372,365) 10 150 20 200 Цибуля / часник Капусняк/ Щі зі свіжої капусти / Суп овочевий (орг. хар. 366, 365, 371) 10 150 20 200
Пюре картопляне (орг. хар. 499) 100 120 Каша гречана розсипчаста/ каша рисова розсипчаста/ каша пшенична в’язка (орг. харч. 506,507) 100 120
Оладки печінкові (орг.. харч.481) 35 70 Печінка тушкована в сметані (орг. харч.386) 35 70
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ капуста тушкована/ капуста квашена тушкована (орг. хар. 501, 498, 421) 40 60 Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг. хар. 501, 359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Сік 150 180 Сік 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Запіканка рисова-сирна зі сметаною / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар. 430, 495) Соус сметанний /соус молочний (орг. хар.489) 115/6 100 10 150/13 125 20 Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний зі сметаною (орг. хар.413, 494) соус сметанний /соус молочний (орг.хар.489) 100 140/5 10 125 180/5 20
Молоко кип’ячене/ кавовий напій з молоком (орг.хар.438, 514) 150 160 180 180 Какао на молоці/ Молоко кип’ячене (орг. хар. 514, 438) 150 160 180 180
ЧЕТВЕР
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша пшенична в’язка/ каша перлова в’язка/ каша ячна в’язка (орг. харч. 507, 427) 100 120 Каша рисова розсипчаста/ каша пшоняна в’язка/каша вівсяна в’язка (орг. харч. 506, 428, 427) 100 120
Гуляш курячий/ бігос овочево-курячий (орг. харч. 395, 396) 50 120 95 160 Гуляш курячий/ Голубці ліниві з курячим м'ясом (орг..харч.395, 402) 50 120 95 170
Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5 Хліб пшеничний, масло вершкове 30/5 40/5
Чай з молоком/ кавовий напій з молоком (орг. харч. 513, 514) 150 160 180 180 Чай з молоком / Какао на молоці (орг. харч.513,514) 150 160 180 180
ОБІД ОБІД
Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.381) 150 200 Суп картопляний / Суп з рибними фрикадельками (орг.харч. 473, 381) 150 200
Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина)/ Плов із м’ясом (яловичина) / Плов із м’ясом курячим (орг. харч.390, 484,403) 80 95 95 135 190 170 Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина)/ Тюфтельки м’ясні з овочами (яловичина)/ тюфтельки курячі/ котлета м′ясна (куряча)/ котлета м′ясна (орг. хар. 480, 389, 398, 478, 479) 45 70 80 65 50 100 115 105 105 100
Пюре картопляне(орг. харч.499) 100 120
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг.. хар. 501, 359) 40 60 Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління/ капуста квашена тушкована (орг.. хар. 501, 359,421) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439) 150 180 Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439) 150 180
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Каша молочна геркулесова (орг. харч. 428) 150 200 Каша молочна манна (орг. харч. 503) 150 200
Печиво 20 40 Печиво 20 40
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513) 150 180 Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513) 150 180
П’ЯТНИЦЯ
І тиждень ІІ тиждень
СНІДАНОК ясла сад СНІДАНОК ясла сад
Каша молочна манна/ Каша молочна пшоняна/ Каша молочна гречана (орг. хар. 505,503) 150 200 Каша молочна пшоняна/ Каша молочна вівсяна/ гречана, (орг. хар. 505, 504, 503) 150 150 200 200
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/53 40/54 Хліб пшеничний, масло вершкове сир твердий 30/5/3 40/5/4
Чай/ кавовий напій з молоком (орг.харч.512, 514) 150 160 180 180 Чай/ Какао на молоці (орг..харч.512, 514) 150 160 180 180
ОБІД ОБІД
Часник /цибуля Борщ український/ Суп квасолевий (орг. хар.361,376) 10 150 20 200 Часник/ цибуля Борщ буряковий/ Суп-харчо/ Суп болгарський (орг. хар. 360, 372) 10 150 20 200
Минтай, тушкований з овочами/ Хек, варений з овочами/ Товченики рибні (орг. хар. 491, 407, 409) 50 55 55 125 100 95 Котлети рибні/ Тюфтельки рибні/ Суфле рибне (орг. хар. 409, 492, 411) 45 45 90 90
Пюре картопляне (орг. хар. 499) 100 120 Пюре картопляне (орг. хар. 499) 100 120
Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована/ Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 424, 498, 359, 421) 40 60 Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний (орг. хар. 424, 498, 359) 40 60
Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40 Хліб пшеничний. Хліб житній 25/20 40/40
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) 150 120 180 150 Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) 150 120 180 150
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Пиріжки з яблучним повидлом (орг.хар. 435)/ Печиво 90 115 Булка здобна (орг. хар.509)/ Печиво 55 75
Свіжі фрукти 75 150 Свіжі фрукти 75 150
Чай (орг.хар. 512) 150 180 Чай (орг. хар. 512) 150 180
Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi